www.slovenia.info
Bank of Tourism Potentials in Slovenia
options
Language English

Deposits::Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom

Warning - The content of website portal www.BTPS.si is protected by copyright. The copyright owners are the Bank of Tourism Potentials in Slovenia (BTPS), public agency SPIRIT Slovenia (SPIRIT) and BTPS clients. All rights reserved. Information from the website (text, images, sounds, etc.) may not be reproduced, transferred, distributed or stored without the prior written permission of BTPS or SPIRIT. Some parts of the website contain images that are likewise protected by the copyright of their owners.

Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom

Author abcturizem
 

Competition : Snovalec 2017

20.02.2017
Date
Monday, March 27, 2017
Type
Idea
Bid

Na muzejskem vlaku, ki vozi po Bohinjski progi, ki je del naše kulturne in tehniške dediščine, bomo postavili nov produkt, v katerem bomo povezali strokovno znanje profesorjev Višje šole za gostinstvo in turizem, dijakov različnih smeri te šole (program gostinstvo, program turizem) ter znanje in izkušnje organizatorja obstoječih izletov z muzejskimi vlaki, ter trgu ponudili novo visokokvalitetno doživetje.

Cilj je dolgoročno sodelovanje, ki bo zagotavljalo:
Vedno sveže in strokovno preverjene vsebine na vlaku, kvalitetno in sodobno izvedbo vsebin. Študentje bodo s produktom »rastli« in ga soustvarjali, kar pomeni, da bodo kasneje zelo dobri promotorji.  Večina študentov je iz okolij, po katerih poteka Bohinjska proga, kar bo pospešilo umestitev produkta v lokalna okolja in njegov razvoj. Študentje bodo sodelovali tudi pri trženju in s tem odpirali nove prodajne poti in produkt približali mlajši generaciji.

V pilotni izvedbi novega produkta Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom dne 13. 5. 2017 bodo študentje na vlaku stregli jedi, kot sta maslovnik in šebrejski želodec, potniki bodo željo potešili s tradicionalnimi pijačami, kot so liker iz tepk, jabolčnik, vino… Po receptih, ki so jih predlagali skupaj z mentorji, bodo kosilo skuhali tudi v gostišču v Goriških Brdih (telečji žvarcet, polenta in višnjeva sladica). Vsi udeleženci na vlaku bodo prejeli kulinarični spominek. Študentje bodo sodelovali v animacijskem programu, pri vodenju in trženju produkta.

Additional Info
To see additional info contact deposit author abcturizem.
Deposit preview comments
Only registered users can add comments.
X

Cookies

BTPS uses cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue we assume that you consent to receive all cookies from BTPS website.
I agree
More information...