www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Športno rekreacijski center Labrca

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Športno rekreacijski center Labrca

Avtor Maya športni turizem
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
4. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Športno rekreacijski center Labrca z okrepčevalnico ob reki Soči v neokrnjeni naravi se nahaja le nekaj km iz Tolmina ob magistralni cesti Tolmin- Bovec. Lokacija je primerna za različne dogodke, kot so družinska srečanja, zabave, poroke ali poslovni dogodki. Od 25. aprila pa do 30. septembra nudi gostinsko ponudbo, najem prostora za piknike in šotorišče ter otroška igrišča in igrišča za badminton, košarko, nogomet na travi ter progo za pump track. Po dogovoru smo za naše goste odprti tudi izven sezone. 

Na tak način smo našo ponudbo izpopolnili in gostom po aktivnostih na reki Soči ponudili še sprostitev in okrepčilo. Ustvarili smo torej center, kjer je mogoče najti celoten paket za posameznika ali skupino, ki si želi aktivno preživljanje časa, dobro hrano, pa na koncu tudi sprostitev ob eni najlepših rek v Sloveniji, Soči. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Maya športni turizem.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...