www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Tečemo in kolesarimo z Monolit2Go Active

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Tečemo in kolesarimo z Monolit2Go Active

Avtor Monolit
Datum
20. maj 2014
Tip
Novica

Slovenci smo znani kot športni navdušenci. Poleg odličnih profesionalnih športnikov imamo tudi veliko rekreativcev, ki so udeleženci različnih aktivnih dogodkov. Z mobilno aplikacijo Monolit2Go Active bo mogoče na enem mestu najti pohode, tekaške ter kolesarske maratone in tako še lažje planirati svoje treninge in nastope.

Mobilna aplikacija Monolit2Go Active je aplikacija, ki predstavlja pohode in maratone glede na čas dogajanja. Dogodki so predstavljeni s točno traso, natančnimi podatki, opisom in slikovnim materialom. Vse trase so predstavljene na zemljevidu z dodanimi numeričnimi podatki o težavnosti in višinskim profilom poti.

Aplikacija je namenjena tako zagrizenim rekreativcem kot popolnim začetnikom. Uporabnik si lahko izbere dogodke glede na težavnost in opravi trening na izbrani trasi dogodka, tudi ko ta uradno ne poteka. Omogočeno je spremljanje, koliko poti smo že opravili in koliko nam je je še ostalo do konca.

Aplikacije je trenutno še v pripravi in bo na voljo v Google Play.

Primeri maratonov in pohodov: Soča outdoor festival, Pot ob žici, Ljubljanski maraton… 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Monolit.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...