www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Uporabnik\Profil

Želite tej osebi poslati sporočilo?

  1. Novi uporabniki se registrirajte, obstoječi uporabniki pa prijavite v BTPS (na vstopni strani).
  2. Ko boste prijavljeni z vašim uporabniškim imenom, se bo pod temi navodili pojavila povezava za pošiljanje VIP* povabila.
  3. Ko bo spodnja oseba potrdila vašo prošnjo, da postane vaš VIP*, boste prejeli sporočilo na vaš email naslov (tistega, ki ste ga podali ob registraciji). Spodaj pa bo na voljo povezava Pošlji sporočilo.

* VIP: veze in poznanstva, very important person

  
Uporabniško ime: Monolit
Slika:


Shrani Prekliči   ||   choose avatar
X
X
Organizacija:
Monolit d.o.o.

Shrani | Prekliči
Tel:
01 54 66 775

Shrani | Prekliči
Spletna stran:
O meni (prostor za vašo predstavitev v nekaj stavkih):

Podjetje Monolit, Informacijski sistemi d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1995 iz skupine strokovnjakov s področja geodezije, informatike in managementa. Danes v Monolitu združujemo močno razvojno ekipo, ki sledi trendom in zahtevam na področju sodobnih informacijskih tehnologij. Širok spekter najrazličnejših znanj združujemo v učinkovite projektne skupine, s ciljem vzpostaviti čim bolj uporabne informacijske rešitve na področju prostorske informatike.

Osrednja dejavnost družbe Monolit je razvoj, svetovanje in izvajanje storitev na področju geografskih informacijskih sistemov, zajema in vzpostavitve geokodiranih baz podatkov ter razvoja spletnih aplikacij.

V času od ustanovitve do danes smo zasnovali številne rešitve, ki našim naročnikom omogočajo enostavno in učinkovito obvladovanje informacij o prostoru ter jim omogočajo uporabo teh informacij v vsakdanjem poslovanju z namenom doseganja poslovne odličnosti.

Naša vizija pa je, približati uporabnost prostorskih informacij čim širšemu krogu uporabnikov.

Podatki o BTPS aktivnostih prikazane osebe:
Datum zadnje prijave 20.4.2015 9:55:15
Število mojih pologov 3
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...