www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Raziskava o WC-jih v restavracijah

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Raziskava o WC-jih v restavracijah

Avtor BTPS
Datum
16. januar 2009
Tip
Novica
Večina ljudi meni, da je najpomembnejši element obiska restavracije dobra hrana. Vendar pa je ameriška raziskava pokazala, da je poleg hrane izredno pomemben tudi obisk stranišča. Anketiranci so bili v večini primerov mnenja: "če je umazano stranišče, je verjetno takšna tudi kuhinja". V straniščih, ki ne dosegajo pričakovanj gostov, največkrat manjka papirja ali pa so umazana tla; če se že ne zgodi še kaj bolj neokusnega. Kar polovica vprašanih bi o neprijetni WC izkušnji "poročala" prijateljem in sorodnikom in jim ne bi priporočila obiska restavracije.

Več na tourism.review.com

Foto: ngould, www.sxc.hu
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...