www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::2. Slovenski forum inovacij

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

2. Slovenski forum inovacij

Avtor BTPS
Datum
11. december 2007
Tip
Novica

Dne 17. in 18. januarja 2008 bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal 2. Slovenski forum inovacij, osrednja slovenska prireditev na področju inovativnosti in podjetništva.

Lahko si boste ogledali razstavo Inovativni potencial Slovenije, se sprehodili po Poti podjetniške zamisli, sodelovali na Poslovnem stičišču, se udeležili preko 70 izobraževalnih in drugih dogodkov ter ogledali predstavitev vrhunskih slovenskih inovativnih podjetij. Vstop je prost! Več informacij.

Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...