www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Spletna platforma Odprtega Inoviranja Open Alps

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Spletna platforma Odprtega Inoviranja Open Alps

Avtor btps2
Datum
16. september 2014
Tip
Energija
Ponujam

Mikro, majhna in srednje velika podjetja (MSP) ter raziskovalno-razvojne (R&R) institucije se lahko brezplačno vpišete v pred kratkim vzpostavljeno spletno platformo Odprtega Inoviranja Open Alps.

S tem boste imeli možnost vzajmenega sodelovanja pri razvoju novih inovativnih produktov in storitev.

Vpišete se lahko TUKAJ.

Več o platformi TUKAJ.

Projekt OpenAlps je namenjen spodbujanju konkurenčnosti MSPjev v območju Alp. Glavni namen projekta je podpora podjetjem, s pomočjo laboratorijev odprtega inoviranja, pri identificiranju izzivov in razvoju produktov, ki bodo podjetju prinesli konkurenčno prednost.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...