www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Revolucionarna kamera za turistični marketing

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Revolucionarna kamera za turistični marketing

Avtor VidZlebnik
Datum
16. september 2014
Tip
Novica

Podjetje Giroptic je na trg dalo kamero s 360-stopinjskim snemanjem in slikanjem v visoki kakovosti. Kamera ima tri foto leče, ki slikajo vsaka posebej, kamera pa slike ali posnetke zlepi v celoto.

Kamera je tako kompaktna, da jo lahko spravimo v dlan, vendar zelo tehnološko raznolika in napredna. 360cam je popolnoma vodoodporna, omogoča živ prenos videa in slik, lahko pa jo uporabimo tudi kot varnostno napravo. Ima vse dodatne možnosti, kot so GPS, giroskop, Wi-Fi, režo za usb in spominske kartice ter mnogo dodatnih stojal in držal. Vgrajen ima tudi mikrofon in možnost povezave prek pametnega telefona.

Več TUKAJ.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...