www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Najnaprednejša aplikacija British Airways

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Najnaprednejša aplikacija British Airways

Avtor VidZlebnik
Datum
16. september 2014
Tip
Novica

V preteklih dveh letih so pri British Airways imeli 290 % rast potnikov, ki rezervirajo polete prek mobilnih naprav. Da bi izboljšali uporabniško izkušnjo, so razvili aplikacijo BA Mobile app. Ta nudi vse potrebne osebne in časovne informacije za letalski promet. Program je namenjen za uporabnike android in ios operacijskih sistemov in služi tudi kot mobilna vozovnica. Glavne lastnosti, ki jih nudi aplikacija uporabnikom, so takojšnje rezervacije in izbira letalskih sedežev, pregled vseh rezervacij, pregled letalskih točk in ugodnosti ter iskanje po najnižjih cenah. Uporabniki imajo dostop tudi do vseh koledarjev in zemljevidov letov, prav tako pa si lahko aplikacijo prilagodijo svojim potrebam.

Več o aplikaciji TUKAJ.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja VidZlebnik.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...