www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Naša republika Prlekija

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Naša republika Prlekija

Avtor studio oreh
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Naša republika Prlekija (NRP) je integralni turistični produkt v katerega se povežejo ponudniki turističnih in drugih gospodarskih subjektov z območja Prlekije, ki izrazijo skupni interes za trženje svoje ponudbe in izdelkov.

Glavni cilj NRP
je povečanje prepoznavnosti turistične ponudbe in proizvodov turistične destinacije Prlekija in v povezavi s tem povečanje  njihove prodaje in prihodkov.


Glavni namen NRP
je razvoj turistične destinacije (TD) in povezovanje turistične in druge gospodarske ponudbe v njej ter jo na inovativen način  tržiti in promovirati z:
- organizacijo in izvedbo tematskih izletov v TD;
- predstavitvami na sejmih doma in v tujini;
- ustanavljanjem Ambasad in Konzulatov v večjih slovenskih mestih;

- promocijskimi nastopi na drugih prireditvah v Sloveniji;

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja studio oreh.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...