www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Objavljena poziva Snovalec in T-lab Snovalec

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Objavljena poziva Snovalec in T-lab Snovalec

Avtor BTPS
Datum
10. februar 2014
Tip
Novica

Javna agencija SPIRIT Slovenija, sektor za turizem, je v sodelovanju s partnerji objavila dva poziva, s katerima želi pomagati pri uresničevanju inovativnih projektov s področja turizma.

Prvi poziv je Snovalec, ki se na portal Banke turističnih priložnosti Slovenije spet vrača po letu 2011. Gre za poziv, v sklopu katerega avtorji najboljših novih idej - invencij v turizmu prejmejo del finančnih sredstev za uresničitev zamisli. Letos je predvideni nagradni sklad 15.000 evrov bruto. Prejeli jih bodo kandidati,  ki bodo s svojimi idejami prepričali strokovno komisijo. Ideje prijavitelji oddajo v rubriko "Poziv: Snovalec 2014," kjer je objavljeno tudi celotno besedilo poziva s prijavnico. Rok za prijavo je 3. 3. 2014.

Če za uresničitev svojega inovativnega projekta s področja turizma ne iščete finančnih sredstev, pač pa potrebujete strokovno pomoč za pripravo poslovnih ali trženjskih načrtov, je za vas morda primernejši drugi poziv, T-lab Snovalec. A pozor: ker projekt T-lab poteka v sklopu programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija, lahko na pozivu T-lab Snovalec kandidirate le, če nameravate prijavljeni projekt uresničiti znotraj programskega območja (osrednja in zahodna Slovenija). Prijave zbirajo do 24. 2., podprti projekti pa bodo morali biti zaključeni do najpozneje 1. septembra letos.

_____

Imam poslovni načrt in iščem finančna sredstva - sodeloval bi na Snovalcu.
Potrebujem strokovno pomoč za izdelavo poslovnega ali trženjskega načrta - sodeloval bi na T-lab Snovalcu.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...