www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::QR obujeni (živeči) spomini znanih Slovencev

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

QR obujeni (živeči) spomini znanih Slovencev

Avtor btps2
Datum
7. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Sodobna tehnologija vse bolj posega v življenja posameznikov, predvsem pa v poslovanje na področju storitvene dejavnosti. Uporabniki omenjene tehnologije so mladi in mladi po srcu, ki jih vsakič zanima več, želijo več, zahtevajo več. 

Znani Slovenci so pokopani na različnih pokopališčih po vsej državi in zakaj jih ne bi združili pod eno okrilje in s kombinacijo sistemskega pristopa ter sodobne (inovativne) tehnologije pripisali večji pomen kulturno-zgodovinski dediščini na Slovenskem?

Več informacij v polju Celotna vsebina.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...