www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hvala, Rok Klančnik.

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hvala, Rok Klančnik.

Avtor dejan.krizaj
Datum
12. februar 2013
Tip
Novica
Zapustil nas je veliki človek slovenskega turizma in član strokovnega sveta Banke turističnih priložnosti Slovenije, Rok Klančnik. 

Rok je svojo kariero v turizmu začel že kot petnajstletnik na Kompasu na Korenskem sedlu, nato delal kot novinar, od leta 1996 pa na Centru za promocijo turizma Slovenije, kasneje STO, sedaj SPIRIT. Štiri leta je zasedal mesto direktorja komuniciranja na Svetovni turistični organizaciji – UNWTO v Madridu, do nedavnega pa v Bruslju predstavljal slovenski turizem. Kot član vodstva UNWTO je lansiral izjemno uspešen globalen program TOURCOM, ki se je ukvarjal z inovativnostjo v strateškem komuniciranju v mednarodnem turizmu. Ta program posreduje nova znanja v širokem spektru komuniciranja od odnosov z javnostmi do brandinga na mednarodnih konferencah in preko mrež turističnih strokovnjakov v javnem, zasebnem sektorju z mediji po vsem svetu, predvsem pa v mladih, prodirajočih destinacijah.

Rok je v vseh, ki smo sodelovali z njim, pustil izjemen pečat. Njegova energija, vizija in optimizem še vedno odmevajo po včasih polnih, včasih praznih hodnikih slovenskega turizma, ki jih je znal povezovati in prižigati luč na njihovih oddaljenih koncih kot le malokdo. Hvala, Rok!
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja dejan.krizaj.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...