www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::BTPS in razvoj turizma v Jadransko Jonski regiji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

BTPS in razvoj turizma v Jadransko Jonski regiji

Avtor BTPS
Datum
8. oktober 2012
Tip
Novica
Banka turističnih priložnosti Slovenije se je septembra predstavila na Tretji delavnici o možnih oblikah sodelovanja v okviru Pomorske strategije, ki je pod vodstvom Evrospke komisije potekala v sklopu priprav na vzpostavitev Jadransko Jonske makro-regije (JJMR).

V okviru delavnice je idejni vodja Banke, mag. Dejan Križaj predstavil Banko turističnih priložnosti Slovenije in njene mehanizme za spodbujanje inovativnosti v turizmu (poziva Sejalec in Snovalec, sinergetik, BTPS  izzivi, Inovativna slovenska potepanja, BTPS blog...), ter projekt čezmejne nadgradnje BTPS T-lab, ki se izvaja v sklopu Operativnega programa čezmejnega sodelovanja na obmejnem področju Slovenije in Italije. 

Poseben poudarek predstavitve je bil namenjen nadaljnjemu razvoju turizma in spodbujanju inovativnih turističnih proizvodov in storitev v Jadransko Jonski makro-regiji, z namenom podajanja vsebinskih predlogov in dopolnil pri oblikovanju Pomorske strategije, ki bo postala nosilni del Strategije za JJMR.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...