www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hoteli drugače

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hoteli drugače

Avtor r07013
Datum
14. februar 2007
Tip
Ideja
Ponujam
Združitev ponudbe kapacitet po principu velikih hotelskih konzorcijev, kot so Intercontinental, Marriott, Best Western, Holiday Inn... na svetovnem nivoju in na popolnoma drugem področju , ki nima povezave s klasičnim hotelirstvom. Glavna konkurenčna prednost ideje je v tem, da v njej z uspešno izpeljavo ni poražencev.

Projekt je že v teku. Zaradi izrednega razmaha projekta iščemo vlagatelje, ki bi na določenih področjih pripomogli k še hitrejši rasti samega združenja.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07013.
Komentarji povzetka
BTPS 21.11.2008 15:54:35

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi:

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: Hoteli, ki so zainteresirani za združitev ponudbe kapacitet

Opombe:

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...