www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::3D aplikacija za promocijo slovenskega turizma

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

3D aplikacija za promocijo slovenskega turizma

Avtor boom-it
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam

Ideja je razvoj 3D aplikacije ter njena integracija na spletne strani mestnih občin in lokalnih turističnih organizacij. Glavni namen je ustvariti virtualno tridimenzionalno okolje, v katerem se lahko obiskovalec interaktivno sprehaja po posamezni  destinaciji. Tako lahko planira svoj obisk na učinkovit in hkrati zabaven način, lokacijo lahko razišče, se  z  njo seznani  in si pridobi potrebne informacije o njej, še predenj tja dejansko prispe. Posledično prihrani čas s planiranjem obiska in bolj koristno porabi čas med obiskom samim.
 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja boom-it.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...