www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Uporabnik\Profil

Želite tej osebi poslati sporočilo?

  1. Novi uporabniki se registrirajte, obstoječi uporabniki pa prijavite v BTPS (na vstopni strani).
  2. Ko boste prijavljeni z vašim uporabniškim imenom, se bo pod temi navodili pojavila povezava za pošiljanje VIP* povabila.
  3. Ko bo spodnja oseba potrdila vašo prošnjo, da postane vaš VIP*, boste prejeli sporočilo na vaš email naslov (tistega, ki ste ga podali ob registraciji). Spodaj pa bo na voljo povezava Pošlji sporočilo.

* VIP: veze in poznanstva, very important person

  
Uporabniško ime: slotrips
Organizacija:
Slotrips.si

Shrani | Prekliči
Spletna stran:
O meni (prostor za vašo predstavitev v nekaj stavkih): Kaj lahko v Sloveniji počnem, kaj lepega vidim, kje lahko udobno prespim in kaj dobrega domačega pojem? Odgovore na ta vprašanja boste našli na strani www.slotrips.si 

Slotrips.si je torej spletni portal za (bolj ali manj) aktivne turiste, ki želijo spoznavati zanimive kotičke naše Slovenije, naj bo to peš, s kolesom, na smučeh ali v skalnih vertikalah. Poleg tega turistom priporočamo tudi preverjene nastanitvene in gostinske ponudnike, ki so nekaj posebnega.

Ves material na strani je naše avtorsko delo. Vse poti smo dejansko prehodili in obiskali vse znamenitosti, ki vam jih priporočamo. 
Podatki o BTPS aktivnostih prikazane osebe:
Datum prve prijave 14.5.2012 11:43:43
Datum zadnje prijave 12.3.2015 12:48:59
Število mojih pologov 1
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...