www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Uporabnik\Profil

Želite tej osebi poslati sporočilo?

  1. Novi uporabniki se registrirajte, obstoječi uporabniki pa prijavite v BTPS (na vstopni strani).
  2. Ko boste prijavljeni z vašim uporabniškim imenom, se bo pod temi navodili pojavila povezava za pošiljanje VIP* povabila.
  3. Ko bo spodnja oseba potrdila vašo prošnjo, da postane vaš VIP*, boste prejeli sporočilo na vaš email naslov (tistega, ki ste ga podali ob registraciji). Spodaj pa bo na voljo povezava Pošlji sporočilo.

* VIP: veze in poznanstva, very important person

  
Uporabniško ime: MKC MARIBOR
Slika:


Shrani Prekliči   ||   choose avatar
X
X
Ime:
Hostel Pekarna

Shrani | Prekliči
Priimek:
Organizacija:
MKC Maribor

Shrani | Prekliči
Naslov:
Ob železnici 16
Maribor
20000 Slovenija

Ulica:
Mesto:
Poštna številka:
Država:
Shrani | Prekliči
Tel:
059 180 881

Shrani | Prekliči
Rojstni dan:
O meni (prostor za vašo predstavitev v nekaj stavkih):

Mladinski kulturni center Maribor (MKC) je javni zavod, ki ga je leta 1993 ustanovila Mestna občina Maribor. Zavod je ustanovljen za pripravo, organiziranje, izvajanje in evalviranje programov s področja mladinskega sektorja in projektov s področja kulture, pri čemer si prizadeva za čim višjo stopnjo vključenosti mladih. V sklopu MKC Maribor že peto leto deluje mladinski hotel hostel Pekarna.

Hostel Pekarna je v celoti prenovljen in sodobno zasnovan mladinski hostel, ki svojim gostom ponuja namestitev v sedmih štiri posteljnih sobah z lastno kopalnico, v petih mansardnih garsonjerah s teraso ali v večposteljnih apartmajih. Hostel Pekarna je več kot le soba, kar naši gostje kaj kmalu spoznajo. Temeljimo na prijaznosti in gostoljubnosti. Gostom ponujamo brezplačno izposojo koles ter vse pomembne turistične informacije kam, kje in kako v mestu Maribor. V letu 2015 smo v hostlu v sodelovanju z društvom Aktiviraj.se pričeli z novim projektom, ki je polepšal naše prostore v duhu umetniškega izražanja in recikliranja.

Hostel Pekarna je aktiven član številnih nacionalnih in mednarodnih združenj in organizacij: Hostelling International Slovenia, Popotniškega združenja Slovenije, Mariborske kolesarske mreže, mreže MaMa, Booking.com, HiHostel itd.

Dolgoročna vizija mladinskega hostla je svojim gostom pričarati prijazno in karseda domače vzdušje, tako da Maribor in Slovenijo zapustijo zadovoljni in polni vtisov. Zaposleni v hostlu Pekarna si v skladu s to vizijo prizadevamo našo turistično ponudbo ustvarjalno nadgrajevati in smiselno dopolnjevati. Cilj je z gostom preko angažmaja v mednarodnem vrtu soustvarjati pristno turistično doživetje.

Podatki o BTPS aktivnostih prikazane osebe:
Datum prve prijave 10.3.2016 13:26:21
Datum zadnje prijave 10.3.2016 13:30:38
Število mojih pologov 1
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...