www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Energijski park "Olea Marinea"

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Energijski park "Olea Marinea"

Avtor istriana
Datum
27. maj 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Na območju Vila Marine Portorož (<a href="http://www.vilamarina.si">www.vilamarina.si</a>), ki jo upravljam od&nbsp; junija 2009, znotraj prostranega sredozemskega parka na 6000 m2 zastavljam in snujem - ob strokovni pomoči radiestezista Jožeta Muniha - energijski park&nbsp; z imenom &quot;Olea Marinea&quot;, ki bo zaživel v obdobju 2010-2011.<br /> &nbsp;<br />
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja istriana.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...