www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Brezplačna izobraževalna energija za vsa podjetja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Brezplačna izobraževalna energija za vsa podjetja

Avtor BTPS
Datum
12. maj 2010
Tip
Energija
Ponujam
Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI)  je objavila javni razpis Usposabljanje zaposlenih v podjetju. Na voljo so nepovratna sredstva, s katerimi lahko podjetja krijejo stroške izobraževanja in usposabljanja zaposlenih.

Z  izobraževalnimi partnerji Banke turističnih priložnosti Slovenije smo pripravili nabor izobraževanj in usposabljanj, primernih za turistični sektor. Za več informacij pišite na naš naslov. Rok za oddajo prijav na razpis je 30. september 2010 oz. do porabe sredstev, izobraževanja pa morajo biti izvedena najpozneje do 12. novembra 2010.

K sodelovanju  vabimo tudi nove izobraževalne partnerje.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...