www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Tematski "slikarski" kraj, hotel, lokal

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Tematski "slikarski" kraj, hotel, lokal

Avtor r07049
Datum
12. maj 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Gostom določene destinacije, določenega kraja, hotela oz. lokala (ljubiteljem slikarstva in umetnosti ) ponudimo tedenske slikarske večere s slikarji,  pogovorne večere o slikarstvu, predstavitve slikarskih del, tečaje slikanja, otroške delavnice risanja, izdelavi hitrih portretov, karikatur,.....

Na panojih v kraju, v avli hotela ali lokala imamo razstave slik, slike slikarjev in umetnikov, slikarski pribor, sliklarska stojala, .... Za hotelske goste organiziramo še obisk slikarskih razstav in dogodkov v okolici. V toplih poletnih dnevih naredimo "slikarske delavnice " na travi ali pod krošnjami drevesa pred hotelom. Organizirajmo slikarsko kolonijo. Povabimo akademske slikarje in "slikarje in umetnike" po duši. Ustanovimo poletno šoli slikarstva in risanja.

V določeno destinacijo, kraj, hotel, lokal privabimo ljubitelje slikanja in umetnosti na eni in slikarje ter umetnike iz Slovenije in Evrope na drugi strani. Npr. Zasavje - slikarska in umetniška destinacija. Pridružite se nam in narišite oz. naslikajte se oz. se pustite narisati.,...

Slika: johnnyberg, sxc.hu
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07049.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...