www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kdaj spet prideš?

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kdaj spet prideš?

Avtor samo
Datum
1. junij 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Ideja želi ustvari turistično zanimiv ter prepoznaven koncept predstavitve območja Idrije in Vojskega. Namen ideje je zasnovati večnamensko množično prireditev v tesni povezanosti športa, kulture, dediščine in narave, ki bo lahko nosilni prepoznavni simbol tako mesta kot podeželja.

Želja po razvoju turistične ponudbe, ki jo prireditev izpostavlja ni vezana zgolj na aktivno udeležbo in ločeno spoznavanje bogate kulturne in tehnične dediščine ampak gre v smer enkratnega doživetja z tesno povezanostjo športne aktivnosti med mestom in podeželjem, kulturo ter naravnimi značilnosti krajine. Prireditev kot magnet, ki privabi in ponudi izkušnjo, ki jo želiš ponoviti v drugačni obliki ter spoznati tudi ostale zanimivosti in skrivnosti mesta in podeželja.

Ideja gradi na sodelovanju različnih skupin posameznikov, ki se zavedajo, da so športne aktivnosti v naravi lahko pomemben element turistične ponudbe in navdih za vse aktivne popotnike in avanturiste, ki si izbrane destinacije ne izbirajo samo po enem parametru ampak jih zanima več dejavnosti in več različnih področij.

Prireditev preko športne aktivnosti predstavi: Idrijsko hribovje, Vojskarsko planoto, naravne značilnosti, obsežno kulturno in tehnično dediščino na območju Občine Idrija, zgodovino mesta Idrije ter posebnosti kraja in okolja v katerem živijo domačini na Vojskem.

(OPOMBA UREDNIŠTVA: Polog je bil oddan pravočasno, 1.6.10, in objavljen po končanem urejanju in usklajevanju vsebine.)
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja samo.
Komentarji povzetka
samo 29.6.2010 2:34:16
Se oproščam za kasnejši odgovor, prav zaradi izvedbe prireditve v 2010.
www.maraton-vojsko.si

Interes vidimo širše poleg prireditve bi iskali tako finančne kot poslovne partnerje iz področja turizma in gospodarstva. Za več informacij oz. konkretne pogovore lahko sporočite na email.
AleksU 4.6.2010 0:09:44
Pozdravljeni,

kakšne vrste partnerstva iščete?

lp,
Aleks
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...