www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::NATEČAJ: Sofinanciranje razvoja idej za MO Koper

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

NATEČAJ: Sofinanciranje razvoja idej za MO Koper

Avtor BTPS
Datum
6. april 2010
Tip
Energija
Ponujam
Predmet natečaja »Razvoj MOK idej 2011« je sofinanciranje razvoja obetavnih idej, s katerimi se nameravajo avtorji prijaviti na javni razpis sofinanciranja uvajanja novosti turistične ponudbe v Mestni občini Koper za leto 2011.

Za vsako od nagrajenih idej bo BTPS financirala svetovanje za nadaljnji razvoj ideje v obliki svetovalnih ur na daljavo ali v živo ter obiska svetovalca na sedežu nagrajenca.

Svetovanje v koordinaciji Mestne občine Koper, Banke Koper, Banke turističnih priložnosti Slovenije in Zavoda Novi turizem izvajajo vodstveni kadri iz uspešnih turističnih podjetij, predstavniki poslovnih angelov in drugi priznani strokovnjaki s posameznih s turizmom povezanih področij. Ustrezni strokovnjak za svetovanje posamezni ideji bo predlagan na osnovi preučitve posamezne nagrajene ideje.

Časovni načrt izvedbe natečaja

1.    Objava natečaja »Razvoj MOK idej 2011«: april 2010
2.    Rok za oddajo idej: 21.5.2010, podaljšan na 2.7.2010
3.    Izbira nagrajenih idej in pošiljanje obrazložitev prijaviteljem: junij 2010
4.    Dodelitev svetovalcev, izvedba svetovanj in priprava prijav na javni razpis za sofinanciranje uvajanja novosti turistične ponudbe v Mestni občini Koper za leto 2011: julij - oktober 2010
5.    Objava javnega razpisa za sofinanciranje uvajanja novosti turistične ponudbe v Mestni občini Koper za leto 2011: november 2011

Besedilo natečaja je na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov  >> registracija.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...