www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Razdeljenih koprskih 20.000 EUR

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Razdeljenih koprskih 20.000 EUR

Avtor BTPS
Datum
1. april 2010
Tip
Novica
Včeraj, 31.3.10, je na sedežu Mestne občine Koper (MOK) potekala tiskovna konferenca, na kateri so bili predstavljeni prejemniki sredstev energijskega pologa MOK 2010 v višini 20.000 EUR.

Izbrane so bile tri ideje/predlogi:

9.000 EUR - Sredozemski zeliščni vrt

5.500 EUR - Teden istrske kuhinje z Albertom

5.550 EUR - Izobraževalni turizem na eko kmetijah

Ob zaključku je bila predstavljena uresničena nagrajena novost lanskoletnega MOK energijskega pologa Bluetooth turistični vodnik, prav tako so uresničeni tudi preostali lanski nagrajeni preldogi: Istrski večeriBlagovna znamka Kopra in Blagovna znamka lokalne rastline.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...