www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Promocija in trženje ekoturizma v Sloveniji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Promocija in trženje ekoturizma v Sloveniji

Avtor Ana Horvat
Datum
29. marec 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Bistvo naše ideje je oblikovati celotno ponudbo ekoloških turističnih storitev v Sloveniji in jo ponuditi globalno preko spletnega portala, kjer si bodo gostje lahko sami sestavili ekološki turistični proizvod ali izbirali med različnimi sestavljenimi potovalnimi aranžmaji. Potovalna agencija bo specializirana na tržno nišo zelenega ali ekoturizma in bo sprva delovala izključno na slovenskem trgu, kot »destination management company«. Veliko ponudnikov ekoloških turističnih storitev že obstaja na slovenskem trgu, naša glavna naloga jih bo prepoznati, povezati, promovirati in prodajati na tujem trgu. Ponudnike ekoloških turističnih storitev bomo izbrali glede na stopnjo ekološke usmerjenosti, kakovosti in izobraženosti. Največja ovira pri zagonu projekta je neizpolnjevanje pogojev za pridobitev licence za potovalne agencije. Iščemo prokurista, ki bi bil pripravljen zastopati podjetje kot vodja dejavnosti.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Ana Horvat.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...