www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Z ribiško palico po Sloveniji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Z ribiško palico po Sloveniji

Avtor r07049
Datum
21. marec 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Turistom - ljubiteljem ribiškega športa lahko ponudimo večdnevni izlet z vsakodnevnim ribarjenem v jezerih, potokih, rekah in morju. V ta namen izdelamo spletno stran z prikazom možnih lokacij ribolova. Prav tako izdelamo priročno karto lokacij za ribolov. V sodelovanju z ribiškimi družinami se udeleženci izleta lahko udeležijo tudi tekmovanj ali vodenih ogledov lokacij za ribarjenje. Udeležencem ponudimo tudi hrano - ribe pripravljene po "lokalnih receptih". 

Foto: lgandini, sxc.hu

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07049.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...