www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Svetovni natečaj: Give me 3 days of GREEN sLOVEnia

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Svetovni natečaj: Give me 3 days of GREEN sLOVEnia

Avtor BTPS
Datum
23. marec 2010
Tip
Energija
Ponujam
Slovenska turistična organizacija in Banka turističnih priložnosti Slovenije poleg Sejalca in Snovalca izzivata še enkrat – tokrat tako slovensko mladino kot tudi mlade iz celega sveta! Svetovni izziv nosi naslov Give me three days of GREEN sLOVEnia in je objavljen v sklopu mednarodnega portala Challenge:Future.

Cilj C:F inciative je spodbuditi kreativnost in inovativnost generacije Y za soustvarjanje prihodnosti, iskanje konkretnih rešitev na sedanje izzive (tako socialne, okoljevarstvene in gospodarske), vse z namenom omogočati trajnostni razvoj. Zato je C:F edinstven “think tank” mladih, ki ga mnogi že poimenujejo ‘Youth Davos Forum’. Samo v petih mesecih obstoja C:F tekmovanja se je prijavilo več kot 11.000 študentov iz 1000 šol v 150 državah vsega sveta.

Zaradi izjemnega odziva so v C:F pričeli to nepremagljivo silo mladih umov ponujati organizacijam, da v sklopu kratkih t.i. StormIt Challengev rešujejo konkretne probleme, s katerimi se srečujejo. Slovenska turistična organizacija ima posebno priložnost, da v sodelovanju z Banko turističnih priložnosti Slovenije ponudi prvi StormIt izziv.

Iščemo najboljši predlog tridnevnega potepa po Sloveniji za dve osebi s poudarkom na trajnostnem, odgovornem in ekološkem turizmu. Cena na osebo ne sme preseči 500 EUR - zmagovalec bo s prijateljico ali prijateljem lahko predlagani turistični paket tudi preskusil. Vse konstruktivne predloge pa bomo nato preko portala Banke priložnosti ponudili slovenskim turističnim agencijam, da jih pričnejo tržiti, saj bodo skrivali direkten odgovor na vprašanje: Kaj si mladi iz celega sveta želijo doživeti v Sloveniji.

Več informacij na uradni strani natečaja.

Who do you GREEN LOVE?
Dokumenti
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...