www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Snovalec 2010, nova energija za slovenski turizem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Snovalec 2010, nova energija za slovenski turizem

Avtor BTPS
Datum
16. marec 2010
Tip
Energija
Ponujam
Raziskujete priložnosti za uresničitev novega, drugačnega turističnega projekta?
Potrebujete promocijo? Potrebujete del sredstev za uresničitev vaše ideje?
Želite novo idejo uresničiti ali le predlagati njeno uresničitev?

Snovalec spodbuja promocijo in uresničitev novih idej - invencij v turizmu, ki bodo z uresničitvijo v prihodnosti postale inovacije, zrele za kandidiranje na razpisu Sejalec.

Snovalec 2010 je objavljen kot energijski polog v obliki nagradnega razpisa s predvidenim skladom 40.000 EUR, ki jih za še bolj inovativen razvoj slovenskega turizma prispeva Ministrstvo za gospodarstvo - Direktorat za turizem v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo.

Energija Snovalca 2010 je na voljo za dve vrsti turističnih motorjev razvoja: uresničevalcev invencij in za predlagatelje invencij.

Uresničevalci invencij kandidirajo za naziv in plaketo 'Snovalec 2010' ter finančno spodbudo za uresničitev invencije (kritje dela stroškov uresničitve). Predlagatelji invencij kandidirajo za naziv in plaketo 'Snovalec 2010'.

Podrobnejše informacije o Snovalcu 2010
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...