www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Sejalec 2010, priznanje za uresničene tur. novosti

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sejalec 2010, priznanje za uresničene tur. novosti

Avtor BTPS
Datum
16. marec 2010
Tip
Novica
Slovenska turistična organizacija razpisuje nagrado za inovativnost in kreativnost v turizmu, priznanje Sejalec 2010. Z njo nagrajuje že uresničene novosti - ustvarjalne in inovativne dosežke, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije. Prijavitelji na razpis so lahko podjetja, samostojni podjetniki, organizacije, zavodi in gospodarska interesna združenja, ključni partnerji Slovenske turistične organizacije, lokalne turistične organizacije, grozdi, turistična društva in zveze ter druga s turizmom povezana društva in njihove zveze ter regionalne in druge razvojne agencije.

Enostavna predprijava. Celoletna brezplačna promocija za VSE prijavitelje. Obiski finalistov. Nagrade za zmagovalce. Ena kategorija. Napeto do razglasitve...

Slovenija vas potrebuje in Sejalec vas čaka!

Več informacij: www.slovenia.info/sejalec

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...