www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Muzeji turizma po Sloveniji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Muzeji turizma po Sloveniji

Avtor r07049
Datum
14. marec 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Po vzoru muzeja turizma v Opatiji lahko v večih slovenskih turističnih krajih ustanovimo muzeje turizma (v sodelovanju z najbližjim muzejem, ki nudi strokovno pomoč). Na razpolago je vrsta zanimivih krajev, ki bi lahko imeli muzej ali vsaj muzejsko zbirko ali stalno razstavo. Razstava je lahko tudi v okviru hotela.

Foto: http://www.mdc.hr/main.aspx?id=432, http://www.opatija-tourism.hr/Home.aspx?PageID=89
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07049.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...