www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Portugalski podjetnik brezplačno k vam na obisk

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Portugalski podjetnik brezplačno k vam na obisk

Avtor BTPS
Datum
11. marec 2010
Tip
Energija
Iščem
Mladi portugalski podjetnik želi ustanoviti podjetje Map Local's, ki bo razvijalo multimedijske turistične vodnike. Mladi podjetnik je režiser, ki trenutno živi na Portugalskem, vendar je živel v zadnjih letih tudi v Sloveniji, Nemčiji in ZDA. Ima več različnih strokovnih izkušenj na različnih področjih delovanja kot so odnosi z javnostmi, mediji in komuniciranje.

Njegova podjetniška ideja je povezana z novo nastajajočim razredom potnikov, ki potuje z »nizkim proračunom« in se osredotoča na bivanje stran od turističnih območij, ki so bolj zanimiva in kjer lahko turisti doživijo več lokalnih izkušenj. Želi razviti zemljevid turistično zanimivih območij (pilotni projekt: Lizbona) za tovrstne turiste. Vzporedno želi razvijati še avdio/video potovanja, ki bi si jih lahko ljudje pretočili na iPod ali telefon.

Išče izkušeno slovensko podjetje na področju IT, turizma in »geo-lokalizacije«, pri katerem bi se usposabljal v podjetniških veščinah in skupaj z njim razvijal tovrstno ponudbo storitev za Slovenijo. To partnerstvo je ključnega pomena za mladega portugalskega podjetnika, saj želi ponudbo razširiti na za več različnih evropskih mest, omogočiti dostop do tehnološkega ozadja in informacij o slovenskem trgu in generirati različne nove ideje skupaj s slovenskim podjetjem.

Vsi stroški gostovanja za mladega podjetnika so kriti iz programa Erasmus for Young Entrepreneurs. Slovensko podjetje nima nobenih stroškov z njim. Za več informacij pišite na naš naslov.
 
Foto: yirsh, www.sxc.hu
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...