www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Je vaša priljubljena gostilna ta trenutek odprta?

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Je vaša priljubljena gostilna ta trenutek odprta?

Avtor BTPS
Datum
4. marec 2010
Tip
Novica
To lahko preverite na Odpiralnicasi.com ali pa jo vpišite, če še ni objavljena v tem inovativnem slovenskem iskalniku, na katerem lahko s spleta ali prenosnega telefona poiščete odpiralne čase in naslove ponudnikov najrazličnejših storitev, tudi turističnih. Uporabniku ni potrebno vpisati, v katerem kraju išče npr. odprto lekarno ali bar, ker prenosni telefon (iPhone) sam sporoči in ga po zemljevidu vodi do iskane lokacije. Avtorji projekta vidijo priložnost v mobilnem spletu, s pomočjo katerega lahko z geolokacijskimi oglasi prikažejo ponudbo. Tako boste lahko natančno vedeli, kdaj in kam po limone po znižani ceni. V Sloveniji njihovo storitev uporablja že sto tisoč ljudi na mesec, napovedujejo pa tudi preboj na tuje trge.

Več v novem članku o Odpiralnih časih na Finance.si
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...