www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zdravi turizem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zdravi turizem

Avtor zdravi
Datum
22. februar 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Naš projekt bi obsegal izposojo koles, jadralnih desk in ABC opremo za potapljanje na dah. Izposoja bi bila nekje na plaži, poleg pa še igrišče za odbojko in izposoja raznih transportnih plovil. S projektom bi se tako turistična ponudba povečala za vse hotele in apartmaje v okolici. V bodoče bi bilo možno na tak način povezati še sosednje kraje, kar bi omogočilo turistom iz okolice spoznati Koper na zdrav in rekreacijski način.

Prijava na e-polog MOK.

Foto: felipedan, www.sxc.hu
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja zdravi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...