www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Recept za kranjski hot dog

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Recept za kranjski hot dog

Avtor BTPS
Datum
22. januar 2010
Tip
Novica
Po prvem uspelem srečanju uporabnikov portala Banke priložnosti v živo, se moramo okrepčati...

V stilu. Kot je bilo rečeno na srečanju na Gospodarskem razstavišču, je včasih potrebno le malo lokalne nadgradnje in inovativnost v turizmu zaživi spet v novi luči. Tokrat po domače s hot dogom a la 24ur.com:

Kranjsko klobaso skuhajte, nato jo po vrhu večkrat prečno zarežite. Na čebuli podušite kislo zelje in ga zalijte z vinom ter govejo juho, da se skuha do mehkega. Po dolgem prerežite štručko in namažite z gorčico. Dodajte klobaso in zelje. Za konec potresite z naribanim hrenom in sirom ter vse skupaj za nekaj minut postavite v pečico, da se sir zapeče.

Dober in inovativen tek!

Vir in foto: 24ur.com
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...