www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Nagrajena slovenska "recepcija v dlančniku"

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nagrajena slovenska "recepcija v dlančniku"

Avtor BTPS
Datum
5. januar 2010
Tip
Novica

Podjetje Simgularis je ob podpori Tehnološke agencije Slovenije (TIA) v preteklem letu izvedel projekt Brezmejnik za mlade ekipe in podjetja v začetnih fazah razvoja. Namen projekta je bil pridobivanje investitorjev in osveščanje o start-up kulturi. Konec lanskega leta so razglasili zmagovalce projekta. Eden izmed njih je tudi podjetje Visionect.

Gre za mlado, visoko tehnološko podjetje, ki se ukvarja z razvojem in izdelavo inovativnih rešitev s poudarkom na izredno nizki porabi energije, visoki robustnosti in naprednih brezžičnih povezavah.

V nagrajenem podjetju pravijo, da njihov prvi proizvod eMeni že postavlja nove standarde v gostinstvu in hotelirstvu. Sistem optimizira delovne in organizacijske procese znotraj hotelskega okolja, gostu pa izboljšuje ugodje in hotelsko doživetje, ga optimalno informira in svetuje ter mu omogoča popolno preglednost nad celotno hotelsko ponudbo.

Tako lahko gost ves čas ve, kdaj ima prosto savno, masažo, tenis, kaj je na jedilniku, kaj se v hotelu in njegovi okolici dogaja, lahko sprejema tudi osebna sporočila in se odjavi iz hotela. In vse to brez pomoči recepcije, saj jo ima s pomočjo dlančnika kar v sobi.

Foto in več informacij: Visionect d.o.o.

Soroden polog o e-meniju v gostinstvu je bil na našem portalu objavljen pred časom.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...