www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Razvoj konjeniškega centra

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Razvoj konjeniškega centra

Avtor mojcica
Datum
2. november 2009
Tip
Ideja
Ponujam
Gre za diplomsko nalogo o razvoju nove ponudbe v primeru zelene zime na lokaciji, kjer je glavni del turistične ponudbe zimsko športni turizem. V tem primeru je to konjeništvo, ki pa ga lahko zagotovo nadomesti še kakšna druga oblika ponudbe, le znajti se je treba in imeti ideje za trženje. Idej pa meni ne zmanjka :D

Foto: twvogel, www.sxc.hu
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja mojcica.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...