www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::GREMO SKUPAJ

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

GREMO SKUPAJ

Avtor Andrejb
Datum
31. avgust 2009
Tip
Ideja
Ponujam
Projekt »GREMO SKUPAJ (Programi dinamičnih vzorcev vključevanja populacije v turistične programe, izdelane po meri uporabnikov)« je inovativni model odpiranja sistemov vključevanja cele populacije v širše okolje. Z njim bomo povečali možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, delo in kakovostno sobivanje cele populacije. Zaradi seznanjenja vpletenih in vključevanja »različnih« bomo  izboljšali splošno izobraženost in empatijo prebivalcev določenega področja.  Na podlagi praktičnega vzorca bomo skupaj s sodelujočimi in partnerji ter na osnovi  znanj in spretnosti, ki jih bomo ponudili s spremljajočimi izobraževanji in usposabljanji udeležencev, bomo dosegli  osebno rast in sposobnost sporazumevanja in sobivanja, primer dobre prakse, prenosljiv v katerokoli okolje v Sloveniji, drugje v Evropi ali svetu.
 
Skupaj s partnerji in sodelujočimi bomo  izbrano vsebino projekta ponudili kot inovativni model razvijanja sistemov vključevanja v širše okolje, ki bo uporabno tudi drugje. Na podlagi modela in svojih posebnosti se bodo povečale možnosti vključenosti, zaposlitvene možnosti, strpnost ter splošne izobraženosti. Aktivno preživljanje prostega časa bo postalo vrednota, kjer bomo pridobili vsi, tako tisti, ki bi naj prvenstveno dajali, kot tisti, ki bodo vključeni kot prejemniki. Že obstoječe turistične zmogljivosti bomo povezali in ponudili na drugačen način
 
Osebam z drugačnimi sposobnostmi (invalidi – telesno prizadeti. naglušni, slepi in slabovidni, starejši…) in njihovim spremljevalcem bomo ponudili celovit oskrbo, ki bo vključeval vse od sprejema, nastanitve, zdravniškega pregleda do terapije, ki se bo v sodelovanju z zainteresiranimi partnerji izvajala na različnih lokacijah (zdravilišča, kmečki turizem, hoteli in apartmaji, kampi, bazeni, tematski in zabaviščni parki, kulturne ustanove /muzeji, galerije, gledališča/) ali znotraj posebne (interne oz. notranje) organizacijske enote.
 
Osebam z drugačnimi sposobnostmi bodo na voljo potrebni pripomočki, ustrezno usposobljeni pomočniki in prilagojena prevozna sredstva.
 
Osebam brez vidnih prizadetosti bomo omogočili običajne dejavnosti na običajen način in z običajnimi pripomočki.
 
Vzporedno bomo ponudili različne možnosti za aktivno preživljanje dopusta tudi spremljevalcem, tako, da v času bivanja v okviru programa ne bodo nujno vezani na osebo, ki jo spremljajo.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Andrejb.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...