www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Virtualni ogledi slovenskih hotelov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Virtualni ogledi slovenskih hotelov

Avtor vanbommel
Datum
1. julij 2009
Tip
Znanje
Ponujam
 
Dejstvo je, da se hotelirji zavedajo, da se je potrebno gostu čim bolj prikupiti, če želijo, da se bo ta še kdaj vrnil. Izražanje gostoljubja pa se začne takrat, ko gost obišče spletno stran in rezervira svojo hotelsko sobo. Virtualni sprehod je eden od načinov, kako gostu predstaviti hotelske prostore. Zagotovo si vsak obiskovalec želi vedeti in videti, v kakšnem hotelu bo prenočeval. Na spletnih straneh tujih hotelirjev, je virtualni sprehod postal »obvezna aplikacija«. Na dobri poti so tudi naši hotelirji, vendar zaenkrat še nekoliko bode v oči dejstvo, da panoramske sprehode ponuja razmeroma majhen odstotek hotelov. V raziskavi, kjer je vključenih preko 128 hotelov s štirimi in petimi zvezdicami, je takšnih hotelov le 12. Drugače povedano, na spletnih straneh virtualne oglede ponuja le dobrih 9 % vseh hotelirjev. In prav ta podatek dokazuje, da imajo slovenskih hoteli še veliko manevrskega prostora za nadaljnji razvoj, sploh na informacijsko – komunikacijskem področju.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja vanbommel.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...