www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Prijava na Sejalca 2009 - Kamp Dolina

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prijava na Sejalca 2009 - Kamp Dolina

Avtor BTPS
Datum
21. april 2009
Tip
Novica
Slovenska turistična organizacija je prejela drugo prijavo na razpis Sejalec 2009. Kamp Dolina je eden od uspešnejših v osrednji Sloveniji - odlikuje se po urejenosti, čistoči in skrbi za svoje goste, ki se redno vračajo v ta del Savinjske doline.

Na razpis Sejalec 2009 so se poleg celovitega inovativnega in kakovostnega pristopa k upravljanju kampa prijavili s 'patentom' obešanja kozarcev v njihovi 200 let stari recepciji; poleg tega pa so iznašli način zmanjševanja volumna odpadkov za 95% brez vsakršnih stroškov.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...