www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Naravne komore lebdenja v Sečoveljskih solinah

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Naravne komore lebdenja v Sečoveljskih solinah

Avtor r07155
Datum
1. april 2009
Tip
Znanje
Ponujam
Naravne komore lebdenja sva si zamislili kot nov proizvod, kjer bi združili mesto pridobivanja soli, s komorami za lebdenje, katerih pomembna sestavina je sol. Sečoveljske soline sva izbrali zato, ker so blizu turistično razvitega Portoroža in bi novi proizvod lahko bil sestavni del »wellness« ponudbe. Hkrati si predstavljava ta proizvod tudi kot obliko »fun buildinga«, kjer bi turisti prvo pridobili sol za napolnitev komor za lebdenje, nato pa bi jih uporabili.

Na podlagi analiz anket in intervjujev lahko zaključiva, da bi bil nov proizvod, naravne komore lebdenja, zelo dobrodošel in bi prinesel veliko prednosti pri razvoju turizma. Naravne komore lebdenja so lahko nov izziv za slovenski turizem kot dodatna ponudba "wellness" centrov.

Avtorja: Andreja Dević, Mirela Batilović
Mentor: mag. Vesna Loborec
Šola: Srednja šola za gostinstvo in turizem Ljubljana

Avtorici sta z raziskovalno nalogo sodelovali na konferenci Mladi za turizem: http://www.ntz-nta.si/default.asp?ID=4336

Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.

Foto: gym, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07155.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...