www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ali razvoj ene dejavnosti vodi do propada druge?

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ali razvoj ene dejavnosti vodi do propada druge?

Avtor r07153
Datum
1. april 2009
Tip
Znanje
Ponujam
V raziskovalni nalogi sva želeli ugotoviti, ali je možen uspešen razvoj turistične dejavnosti ob sočasnem razvoju dejavnosti, ki niso okolju prijazne. Zato sva v nalogi podali tendence nadaljnjega razvoja obalnega gospodarstva in skušali ugotoviti njihov morebitni vpliv na okolje in na razvoj turizma. Ugotovile sva, da je potrebno izdelati strateški načrt, ki bo zagotavljal zanesljivo dobavo energije in ki bo ekološko sprejemljiv tako za občane, kakor tudi za nadaljnji razvoj ostalih dejavnosti.

Avtorici: Aldijana Ahmetović, Elena Glamočanin
Mentorica: Sonja Velišček, univ. dipl. ekon.
Šola: Srednja gostinska in turistična šola Izola

Avtorici sta z raziskovalno nalogo sodelovali na konferenci Mladi za turizem: http://www.ntz-nta.si/default.asp?ID=4336

Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.

Foto: boymk, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07153.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...