www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Prvi hostel v Prekmurju

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prvi hostel v Prekmurju

Avtor BTPS
Datum
23. april 2009
Tip
Novica
V Moravskih Toplicah so marca odprli prvi mladinski hotel v Prekmurju. Hostel Mavrica je namenjen mladim, družinam, popotnikom in vsem, ki želijo prenočiti po ugodnejših cenah. Z nizkocenovnimi prenočišči si v hostlu prizadevajo omogočiti počitnice v Prekmurju tudi tistim domačim in tujim turistom, ki si dražjih počitnic v trenutnih časih ne morejo ali ne želijo privoščiti. Gostom pa so na voljo tudi druge ugodnosti.

Več na RTV SLO


Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...