www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Najemite kravo in pridelajte svoj sir

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Najemite kravo in pridelajte svoj sir

Avtor BTPS
Datum
17. april 2009
Tip
Novica
Na turistični kmetiji v Avstriji (Vorarlberg Käsestrasse) goste čaka nenavadna ponudba. Za 29 EUR lahko najamete kravo in en teden uživate na kmetiji ter pomagate pri delu v sirarni. Vaš trud bo poplačan z  8 kilogrami gorskega sira. Polovico krav je že najetih preko spletne strani. Vsak, ki je že delal na kmetiji, lahko kadar koli pride na obisk in si odreže rezino slastnega sira. Na 300 let stari kmetiji sta na voljo dva apartmaja za 4 osebe, naučili pa se boste lahko tudi marsikaj o rasti in uporabi raznovrstnih zelišč.

Več na Urlaub in Österreich


Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...