www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Bluetooth turistični vodnik

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Bluetooth turistični vodnik

Avtor bluetooth
Datum
10. februar 2009
Tip
Ideja
Ponujam
Pripravljamo projekt, ki bo primeren za vse obiskovalce Kopra, ki imajo mobilni telefon z možnostjo Bluetooth povezave. S pomočjo oddajnikov bi obiskovalcem pošiljali informacije o znamenitostih, v bližini katerih se nahajajo. S projektom želimo nuditi obiskovalcem Kopra inovativno, interaktivno in koristno storitev ter dokazati, da je možno sožitje starega mestnega jedra in najnovejših tehnologij.

Prijava na e-polog MOK.

Foto: branox, www.sxc.hu
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja bluetooth.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...