www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Bi postavili kamp na vašem vrtu?

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Bi postavili kamp na vašem vrtu?

Avtor BTPS
Datum
4. februar 2009
Tip
Novica
Recesija in zima sta tukaj! Sedaj je čas, da premislite, kako bi bilo, če bi do poletja ustanovili kamp tudi pri vas doma. Ko govorimo o kampiranju, si večina predstavlja, da počitnice preživlja v šotoru v organiziranem, javnem kampu. Nov švedski portal pa popotnikom ponuja nekaj čisto novega, unikatnega – kampiranje na (lahko tudi vašem) domačem vrtu. Tako turisti porabijo manj denarja za nočitev in jim ostane več sredstev za ogled okoliških znamenitosti. Portal obljublja honorar za vse gostitelje, ki ponudijo dvorišče ali del svoje zemlje in tako omogočijo turistom zanimivejše in cenejše počitnikovanje.

Vir: tourism-review.com

Foto: juliaf, www.sxc.hu

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...