www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Evropsko leto ustvarjalnosti in inovativnosti

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Evropsko leto ustvarjalnosti in inovativnosti

Avtor BTPS
Datum
25. februar 2009
Tip
Novica
Evropska komisija je za leto 2009 izbrala posebno temo za kampanjo - ustvarjalnost in inovativnost, saj se že dalj časa zaveda, da je ustvarjalno razmišljanje ključ do uspeha v svetovnem gospodarstvu.

Tako bo po Evropi potekalo več konferenc, projektov in razstav, med katerimi bo veliko časa posvečenega podnebnim spremembam in gospodarski krizi. Komisija opozarja, da se morajo evropski državljani naučiti tudi sprejemanja sprememb in novih strategij.

http://create2009.europa.eu/
Imam idejo!


Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...