www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Smučanje v hotelski sobi ali fitnesu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Smučanje v hotelski sobi ali fitnesu

Avtor BTPS
Datum
14. januar 2009
Tip
Novica
Skigym je naprava za vadbo in trening smučanja v zaprtem prostoru. Poseben dodatek za osebne računalnike se sestoji iz kombinacije senzorjev in elektromotorjev, ki oponašajo nagibanje na smučeh, medtem ko uporabnik smuča po navidezni pokrajini na zaslonu televizorja. Priložena je tudi igra Alpine Ski Racing 2007, ki ponuja 32 različnih smučarskih prog. Za tovrstno zabavo je potrebno odšteti 1.650 EUR, ki jih pravi poslovni model turističnemu ponudniku lahko relativno hitro povrne.

Vir: RTV SLO

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...