www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Švedski hostel v odsluženem letalu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Švedski hostel v odsluženem letalu

Avtor BTPS
Datum
19. januar 2009
Tip
Novica
Na Švedskem odpirajo hostel Jumbo, ki bo domoval v odsluženem boeingu 747 na letališču Arlanda. Hostel s 25 sobami bo verjetno hitro zaseden, saj na letališču pristane večina evropskih nizkocenovnih letaskih prevoznikov. Razen apartmaja v pilotski kabini, so sobe špartansko opremljene, večina je brez svoje kopalnice. Osebje bo oblečeno v uniforme stevardes in stevardov, navdih pa so črpali iz 70. let 20. stoletja.

Več na zurnal24.si


Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...