www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zmagovalna kombinacija golfa in zdravilišč

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zmagovalna kombinacija golfa in zdravilišč

Avtor BTPS
Datum
9. januar 2009
Tip
Novica
Golf in zdravilišče. Ta kombinacija je primerna predvsem za pare z različnimi interesi ali za ljudi, ki uživajo v obojem, prinaša pa številne ugodnosti. Tako lahko par z veseljem načrtuje tovrstne počitnice, saj se ženske lahko sproščajo na lepotilnih masažah, moški pa si medtem privoščijo partijo golfa. V zadnjem času pa se trendi celo obračajo; tudi moški si radi privoščijo masaže, število žensk na golf igriščih pa se iz leta v leto povečuje. Vsa letovišča nimajo obojega, vendar se uspešno povezujejo med seboj in gostom ponujajo skupne programe. Letovišča so skrbno načrtovana, da lahko gostom ponudijo kar največ udobja. Ob hitrem tempu življenja naraščajo potrebe po rekreaciji, negi telesa in sprostitvi; tovrstna letovišča pa nudijo vse to.

Več na tourism.review.com.

Foto: whackysard, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...