www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Nudistično pešačenje po nacionalnem parku

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nudistično pešačenje po nacionalnem parku

Avtor BTPS
Datum
8. januar 2009
Tip
Novica
V nemški regiji Harz se je lokalnim oblastem porodila ideja za novo prihajajočo turistično sezono – nudistično pešačenje oz. izlet brez oblek po lepi pokrajini Nacionalnega parka Harz. V Nemčiji (še posebej v bivši Vzhodni Nemčiji) so sicer zelo svobodomiselni do nudizma, imeli so celo idejo o »nudistični zračni liniji«, vendar so jo zaradi moralnih dvomov opustili.

Načrt za pot, po kateri bi potovali nudisti, zdaj še preučujejo, da preverijo družbeno klimo, če je naklonjena tovrstnemu turizmu. Pot pa bi seveda potekala v odmaknjenih območjih parka, kjer nudisti ne bi motili oblečenih turistov. Ti bi bili verjetno šokirani, ko bi zagledali turiste, oblečene samo v čevlje, nahrbtnik (in morda čelado).

Vir: tourism.review.com

 


Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...